"Rätt i Koppen 2.0" - Torebrings är nu diplomerade enligt Svensk Vending
Tidigare under hösten 2016 inleddes arbetet med att diplomera Torebrings enligt "Rätt i Koppen 2.0" för servering av varma drycker ur automat efter Svensk Vendings standard utifrån Livsmedelsverkets riktlinjer.
Torebrings startade diplomeringen Rätt i koppen 2.0 under hösten 2016. Arbetet genomfördes genom träffar med utbildaren Lotta Andersdotter från Svenska Vendingföreningen. Samtliga servicetekniker och berörda säljare deltog i inledande utbildningen.
Ytterligare genomgångar gjordes under hösten och ett gediget arbete med dokumentation och genomlysning av våra rutiner utfördes parallellt av Stefan Grip som är vendingansvarig. Diplomeringen blev helt klar i början på januari 2017 när diplomen skickades ut.
Denna diplomering innebär att företaget följer de branschriktlinjer som Livsmedelsverket och branschen gemensamt tagit fram. Den säkerställer att företaget har en säker hantering av livsmedel och med särskild inriktning för servering av varma drycker ur kaffeautomater.
Diplomering är ett självklart steg i vårt strävan efter att alltid brygga en god kopp kaffe med hög kvalitet säger Stefan. Smaken kommer alltid i främsta rummet vid servering ur Din kaffeautomat. Vi kommer nu att ta detta ytterligare ett steg vidare under mitten på februari genom vidareutbildning av samtlig personal i grundläggande basic-barista-utbildning.
2017-01-27