Rätt i koppen 2.0 vidareutbildning i samarbete med Svensk Vending
I samarbete med Svenska Vendingföreningen påbörjades vidareutbildningen och branschdiplomeringen "Rätt i koppen 2.0" för servicetekniker, säljare och operatörer under torsdagen 1 september.
Denna diplomering innebär att företaget följer de branschriktlinjer som Livsmedelsverket och Branschen gemensamt tagit fram för servering av varm dryck ur varmdrycksautomater.
Lotta Andersdotter från Vendingföreningen stod för kunskaperna och intressanta vinklingar. När vidareutbildningen är klar blir Torebrings ett diplomerat företag av Svenska Vendingföreningen enligt "Rätt i koppen 2.0".
Engagerade, glada och koncentrerade servicetekniker, serviceledning och säljare hos Torebrings tar del av Lotta Andersdotters kunskaper.
Dagens livsmedelshantering styrs av EU-direktiv och förordningar och detta gäller även för servering av varma drycker ur varmdrycks- och kaffeautomater. Flera av dem ingår i branschriktlinjerna som Svenska Vendingföreningen tagit fram för Rätt i koppen 2.0 tillsammans med Livsmedelsverket.
Val av material, hur en kaffeautomat är konstruerad, information om allergener och att det är godkänt dricksvatten framdaget till en kaffeautomat med mera är otroligt viktigt idag för att servera en god kopp kaffe.
2016-09-02